radio live

Listen hereStream status

Τρίτη 25 Μαρτίου 2008

Που να σας τα λέω πάλι η ρουφιάνα.... πολιτιστικό σοκ έπαθα πάλι απόψε η γυναίκα!!!!!
Καθόταν για δυο ώρες μέσα στο μαγαζί ένα τραβέλι!!! Ναι μα τω Θεώ!!!! Φορούσε: κόκκινο all star converse, μαύρο κολλάν, παρδαλό μπλουζοφόρεμα (είχε και ένα σκέμπο....), ροζ-σεκερί μπουφάν και αντίστοιχο ροζ νύχι -μανικιούρ παρακαλώ-!!!Το θέμα είναι ότι ήταν αξύριστος κιόλας πανάθεμά τον..... περίμενε λέει τη φιλενάδα του να γυρισει από Τουρκία που πήγε για "ψώνια" (ξερετε ποια-ον, εκεινη την ξανθιά που βλέπουμε συνήθως το καλοκαίρι από Διδ/χο μεριά). Anyway, ενώ είπε ότι θα έμπαινε μόνο για μισή ώρα, φαίνεται ότι στο μεταξύ προέκυψαν κι άλλες "αγορές".... you know!!!!! Οπότε εγώ η έρμη έζησα ένα δράμα για 2 ολόκληρες ώρες! Φορούσε και ένα άρωμα.....απλώς απερίγραπτο!!!! Και το καλύτερο???? Αποκοιμήθηκε στην καρέκλα και ροχάλιζε κιόλας το ζώων!!!! ΦΤΟΥ!!!!!

5 σχόλια:

harry είπε...

Αυτό μπορώ να το περιγράψω σαν ρατσισμό, που όμως δεν με τραβάει τιποτε να τον σταματήσω χαίρομε που ο θεός σε τιμωρεί τιουτοτρόπως αγαπητή κλάραμπελ ελπίζω να το κάνουν στέκι το μαγαζί οι δύο φιλενάδες

mGavranidou είπε...

Προς τι το μίσος????
Δε με λυπάσαι????
Ε όχι και στέκι!!!!!
Το σκαρπίνι μου μέσα!!!!!

leon είπε...

Επειδή τυχαίνει να γνωρίζω τις 2 "κυρίες", σε καταλαβαίνω απόλυτα Κλάραμπελ.Έχουμε περάσει αρκετές βάρδιες παρέα(και μην πάει το μυαλό σας στο πονηρό,παλιόπαιδα).Όσο για το άρωμα που φορούσε ήταν το Aromatics Elixir!!

koraki είπε...

το λεει και το 'νομα, ''Αρωματικα Ληγμενα''.. ληγμενο ηταν..

Ανώνυμος είπε...

ερε τι χανουμε εμεις οι φοιτητες που ζουμε μακρια...πραγματικα, παιδια σας ζηλευω:)