radio live

Listen hereStream status

Κυριακή 2 Μαρτίου 2008

ΠΟΛΥ ΝΕΚΡΑ ΣΤΙΣ ΚΑΣΤΑΝΙΕΣ

Πολύ νεκρα ρε παιδια στο χωριο λιγο το καζινο στη βουλγαρια λιγο η ορεστιαδα ενα μπαρακι ενα σαβατο δεν μπορουμε να κρατησουμε που παει η βαλιτσα διηγοντας τα να κλαις γιναμε
Καλες οι βουλγαρες και φθηνες αλλα προσεξτε λιγο τη βαση γιατι δεν μας βλεπω καλα

2 σχόλια:

mGavranidou είπε...

Ανάδρομος Ερμής....

Μόνο αυτό εξηγεί την κατάσταση των πραγμάτων φίλε Harry.... Τα λόγια πλέον είναι περιττά.
Ρε παιδιά τι πάθατε πια φέτος μ'αυτούς τους χωρισμούς? Έλεος.... σοκάρομαι καθημερινά όλο και πιο πολύ.Πάντως -για να ελαφρύνω λίγο το κλίμα- μια χωριανή είπε το εξής: κάθε δέντρο έχει τον ίσκιο του. Τέλος!!!
Συγκεντρωθείτε όλοι σας παρακαλώ πάρα πολύ!!!!!Και μην τα ρίχνουμε όλα στους άλλους επειδη δεν έχει κόσμο το χωριό! Εμείς τι κάνουμε γι'αυτό?γιατί πρέπει μια ζωή να τα περιμένουμε όλα απ' τους άλλους?
Τα χωριά μας σβήνουν κι αυτό μας πονάει όλους.Για υποδομές δε σχολιάζω.
Με τον 'Αρδα αληθεια τι θα γινει φέτος??? Οεο? Δεν θα το κρατήσουμε ούτε αυτό?Οι προοπτικές ανάπτυξης της περιοχής,μεγάλες....τα μυαλά όμως απουσιάζουν.Ξυπνήστε γιατί χανόμαστε!!!!
Επιστρέφω σε λίγο........

"Nick" είπε...

Το χωριό παιδιά μια χαρά είναι, σίγουρα έχει τα up και down του αλλα βρίσκεται σε πολύ καλύτερη μοίρα απο κάποια αλλα χωριά. Σκεφτείτε τα απλά που μπορεί να προσφέρει το χωριό και μην ζητάτε τα πολλά, στο κάτω κάτω χωριό είναι και αυτο δεν αλλάζει.
Τα ατού είναι η παρέα και η ηρεμία. Που αλλού μπορείς να πας και να κάνεις παρέα με όλους όσους βρίσκονται σε ένα μαγαζί? Που αλλού μπορείς να πας και να παρκάρεις πάνω στην πλατεία χωρίς να φάς πρόστιμο? Που αλλού μπορείς να πας και να είσαι απλά ο εαυτός σου, να μιλάς οπως γουστάρεις, να λες οτι γουστάρεις και να φωνάζεις οσο γουστάρεις? Είναι κάποια χωριά που οι ίδιοι οι κάτοικοι δεν μιλάνε μεταξύ τους..(βλ.Ρίζια)
Το μόνο κατά που βλέπω εγώ στο χωριό είναι το ότι δεν υπάρχει κάτι να κρατήσει κοντά τους νέους, πιο συγκεκριμένα δεν υπαρχουν γυναίκες! Κακά τα ψέμματα εκεί είναι το αδύναμο σημείο.
Τέλος, η ζωή στην πόλη είναι πολύ δύσκολη, συνέχεια τρέχεις και ποτέ δεν προλαβαίνεις, τα έξοδα τρέχουν, ποτέ δεν φτάνουν τα λεφτά και αν βρείς το χρόνο να πας για έναν καφέ πρέπει να υπολογίσεις το 30λεπτο ψάξιμο για πάρκινγκ, τα 3,50 ευρω για καφέ και πάνω απο όλα αν θα βρείς παρέα να να πιείς καφέ.
Σεβαστείτε τα λίγα και καλά. Για τα άλλα πάντα υπάρχει η Ορεστιάδα και φυσικά η Βουλγαρία!!!