radio live

Listen hereStream status

Παρασκευή 25 Ιουλίου 2008

Τρίχρονη πέρασε τα σύνορα με ποδήλατο...


















Μια μικρή Γερμανίδα από την πόλη
Χάρεν κατάφερε να περάσει τα σύνορα Γερμανίας – Ολλανδίας με το ποδηλατάκι της και να κάνει έξι χιλιόμετρα, προτού την αντιληφθούν και την «επαναπροωθήσουν» σπίτι.

Η τρίχρονη μικρή, ανέβηκε στο ποδηλατάκι της με τις βοηθητικές ρόδες και ξεκίνησε να ποδηλατεί. Χωρίς να γίνει αντιληπτή από κάποιον συνέχιζε να ποδηλατεί, πέρασε τα σύνορα, έφτασε στην Ολλανδία, ενώ έκανε και έξι χιλιόμετρα επί ολλανδικού εδάφους.

Το ταξίδι όμως της τρίχρονης εξερευνήτριας έληξε εκεί, αφού έπεσε στην αντίληψη περαστικών, οι οποίοι ειδοποίησαν την αστυνομία. Έτσι η μικρή έφτασε στο σπίτι της, πριν προλάβει να ανακαλύψει και τη... Δανία.

2 σχόλια:

koraki είπε...

Έχει μεγάλο μέλλον το κοριτσάκι αυτό. Μεγαλύτερο απο τη διαδρομή που έκανε.


Και πήρα τώρα αφορμή +ΚΑΛΑ!


Για να δούμε...


Δρόσενε (δροσιά, έως και κρύο θα έλεγα) επιτέλους το Τσιρέκιο, μετά απο αρκετό καιρό, (γι' αυτό και εγώ εδώ) και ξεκούρασε επίσης πολλούς γεωργούς με την ασθενή βροχούλα που έριξε τα ξημερώματα(3-4) Πέμπτης 24ης Ιουλίου.


Λίγες μέρες απόμειναν για το ΜΕΓΑΛΟ, ΤΕΡΑΣΤΙΟ, ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ, ΕΝΘΟΥΣΙΩΔΕΣ, ΥΠΕΡΟΧΟ, ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟ φεστιβάλ του Άρδα (όπως λέει και η Mrs Μπαχαρίδου), και ο καιρός τραβάει κουβέρτα...


Έννοια σας και μετά το Σ/Κ... τηγάνι η στράτα!


;)

koraki είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.