radio live

Listen hereStream status

Σάββατο 10 Μαΐου 2008

Είναι έγκυος στο 18ο παιδί


Έχοντας γεννήσει για τελευταία φορά τον περασμένο Αύγουστο, το...17ο παιδί της, η 41 ετών Michelle Duggar, δεν το βάζει κάτω. Mε αφορμή την Ημέρα της Μητέρας, εμφανίστηκε στην εκπομπή Today show του NBC, για να δηλώσει ότι είναι έγκυος στο...18ο παιδί της!

Τα περισσότερα παιδιά της έχουν υποστεί σοκ, ταυτόχρονα όμως δηλώνουν και ευχαριστημένα. Το μεγαλύτερο παιδί της οικογένειας Duggar, ο Joshua, 20 ετών, δήλωσε ότι πραγματικά δεν περίμενε ποτέ πως οι γονείς του θα έφθαναν μέχρι το 18ο παιδί. "Πάλι καλά που έχουν περάσει και εννέα μήνες από τη γέννηση του τελευταίου παιδιού της οικογένειας! '',συμπλήρωσε.

Πριν από το 17ο, η Michelle Duggar είχε γεννήσει τον Οκτώβρη του 2005.

Η οικογένεια έχει αποκτήσει 7 κορίτσια και 10 αγόρια. Στα 17 παιδιά συμπεριλαμβάνονται δύο ζευγάρια διδύμων. Εκτός από τον Joshua, έχουν αποκτήσει τους John David, Janna, Jill, Jessa, Jinger, Joseph, Josiah, Joy-Anna, Jedidiah, Jeremiah, Jason, James, Justin, Jackson and Johannah. Τα...υπόλοιπα είναι αβάπτιστα!

Ο προγραμματισμός που απαιτείται σε καθημερινή βάση για την οικογένεια δημιουργεί άγχος και μόνον στο άκουσμά του. Οι γονείς πρέπει να φροντίσουν για τα ρούχα, το φαγητό, την εκπαίδευση, το μπάνιο, τα παιχνίδια και τις υποχρεώσεις 17 παιδιών!

Με τη γέννηση του επόμενου παιδιού της, η Michelle Duggar θα συμπληρώσει 11 χρόνια συνεχόμενης εγκυμοσύνης. Εδώ και 11 χρόνια είναι συνέχεια έγκυος. Η οικογένειά της έχει γίνει αντικείμενο ντοκυμαντέρ στο Discovery Health. Μάλιστα, αυτό το διάστημα γυρίζεται άλλο τηλεοπτικό πρόγραμμα με τις καθημερινές συνήθειες των Duggar στις ΗΠΑ.

Το ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι η Duggar, η οποία αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην έκτη εβδομάδα κύησης, σκοπεύει να επεκτείνει ακόμη περισσότερο την οικογένειά της με τον σύζυγό της Jim Bob. ''Η επιτυχία μιας οικογένειας, έγκειται πρώτα απ' όλα στην αγάπη για το Θεό και κατόπιν στο να φέρεται στους άλλους όπως σου φέρονται'', δήλωσε στο πρακτορείο Associated Press. ''Ο στόχος μας είναι να είμαστε φίλοι με τα παιδιά μας και να τα κάνουμε να συμπεριφέρονται άψογα το ένα στο άλλο''.



Δείτε το βίντεο

1 σχόλιο:

moratios είπε...

καλα ρε αυτη οπως θα λεγανε και στο χωριο ειναι κουνελα!ασε που δεν πιστευω να την περαση η παπαδια!χα χα χα!